Sjövik

Hade ett ärende till Sjövik och passade då på att ta en hundpromenad där – delvis längs vackra sjön Mjörn. Efter helgens kurser försöker jag ta hänsyn till både Evas anti-gnäll-tips (inte för att mina hundar går och gnäller under promenaden, men Delfi går ju enormt upp i varv så fort jag bjuder på en apportering) och Mikaelas kloka råd för att förebygga skador etc. Kort sagt: det blir en hel del fotgående – en hund i taget, medan den andra får röra sig fritt… vilket den knappt vill eftersom den andra, fotgående hunden får mattes fulla uppmärksamhet, en och annan godbit samt någon enstaka apportering. Vad får den hund som går fritt? Inget! Hårda pix 😆

Vi träffade av en slump en avlägsen bekant till mig – och fick tips om en väldigt fin runda. Eftersom jag fortfarande är sur på min telefon – för att inte säga: chockad över dess svek – så blev det inte många bilder tagna. Men när vi mot slutet av promenaden kom tillbaka till Sjövik och det gamla stationshuset, som idag hyser ett litet bibliotek, så svalde jag stoltheten och lät fånen jobba igen.

20160204_121218

20160204_121142_001

20160204_121308

Ärendet som förde oss till Sjövik var att jag skulle hämta ut ett paket från Paw of Sweden.

20160204_125410

20160204_125439

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s