Glass i små lass

En av mina största laster – särskilt på sommaren, såklart – är glass. Jag kan ha godis hemma och spara det (I alla fall till kommande helg…) men glasspinnar går bara inte att spara! De måste ner i min mage nu! Att köpa glass i Hemglassbilen blir därför en dyr, eller i alla fall kortvarig historia, eftersom den är så god att jag absolut inte kan spara den…

I år har jag tänkt mig att fimpa pinnglassarna och prova något annat: kulglass/paketglass/lösglass, eller vad man ska kalla det. Tidigare har jag knappt ens velat köpa Ben&Jerry’s pga priset – men nu har jag hittat en ännu dyrare glass, men den känns också riktigt exklusiv och god, och då kan jag också nöja mig med en strut. Tror det blir billigare i längden – och i vilket fall som helst blir det färre kalorier.

En ny glassvärld har öppnat sig för mig. Och ja, våfflan är grön… päronsmak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s