Lite trött

Jag börjar faktiskt bli lite trött – inte på att plocka eller äta svamp, men på att tillaga den. Det har stekts omelett, det har gjorts kantarellsoppa och det har gjorts ragu med vit taggsvamp. Både jag och pappa har ätit svamp flera gånger i veckan.

Nu är det väl lite ”surt sa räven” över den där känslan att det kan räcka nu, eftersom svampsäsongen ändå lider mot sitt slut och det finns bara inte mer plats i frysen! Men tänk vad promenaderna ska gå fort och så mycket mindre tid jag kommer att spendera vid spisen framöver… Yay!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s