Slut i rutan

Den stora älgvandringen, det bästa program jag någonsin sett på tv, är slut för i år – sändningarna har gått ut i 761 timmar, drygt 30 dagar. Jag har tittat till och från under sex av dem, men en del tittare har hängt med från första början. I FB-gruppen har tonläget präglats av värme och humor, nyfikenhet och hjälpsamhet. Kan det bli så mycket bättre i cyberspace?

Vi har fått se så mycket vackert! Vi har fått se våren ta över älven och smälta isen, vi har fått se så vackra soluppgångar och solnedgångar, väderväxlingar. Utöver ett antal älgar i olika åldrar och storlekar har vi även fått se renar, räv, bäver, järv!!! (via kameror några kilometer längre bort) och hel massa olika sorters fåglar.

Vi var många som gjorde screenshots för att kunna spara en liten bråkdel av allt det vackra vi fick se. Här är några av mina favoriter:

pixlr_20200510060844804

Detta bildspel kräver JavaScript.

På den sista bilden har tv-teamet zoomat in sig själva precis innan midnatt när sändningarna skulle avslutas, och vinkar hejdå… *snyft*

För den som är sugen på lite slow tv ligger alla sändningarna kvar på SvtPlay, eller så väljer man att ”bara” se höjdpunkterna, som också ligger samlade där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s