Rehab

Delfi blev bra från sin hälta för några veckor sedan, men när den kom tillbaka alltför snart igen tog jag henne till Redog Göteborg för en genomgång av Beatha. Nu blir det rehab några veckor, med koppelpromenader, för min lilla tok-flatte.

20200609_061428

Hon har den senaste veckan fått aktivering genom att få leta upp sin frukost och middag på gräsmattan, det älskar hon. Men igår fick hon även ta ett fältspår – eftersom hon går så lugnt tyckte jag det borde gå bra. Tennisbollar fick hon hitta, men hon bara tog dem och ville spåra vidare med tennisbollen i munnen…

Femma har fått korta träningspass med pinnar på fotbollsplanen för att träna sid-dirrar, och det är kul att se att hon gått från att vara lite tveksam i början (särskilt i början av varje pass) till att verkligen gilla pinn-träningen och ha ganska höga förväntningar redan från början. Jag älskar när hon viftar med hela sin lilla labbe-kropp! När det inte varit för varmt och Femma inte varit för trött, så har vi även passat på att köra lite lydnad på fotbollsplanen – lite bakdelskontroll, korta men roliga fotgåenden, inkallning, apportering kör vi mest. Och så har vi börjat med kryp… vem vet om vi någon gång i framtiden kommer till någon klass där vi får användning för det, men hon tycker det är kul att träna det, så…!

Jag är osäker på om hon saknar Piaf, eller om det är en släng av skendräktighet jag märker hos henne – men hon är dels ovanligt trött, dels ännu mer kontaktsökande än vanligt.

Igår var vi på Kopparhult och tränade med det supertrevliga golden-gänget igen. Det var sista gången för den här ”terminen” och alla verkade väldigt nöjda med att vi fortsätter en termin till med samma grupp.

Så här i sommartid märker jag att jag har allt mindre motivation att skriva i bloggen – så det blir väl som vanligt lite bildinlägg och sammanfattningar då och då. Önskar alla en fin sommar och njut av era hundar. Vi har dem bara till låns.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s