Härlig hundhelg

I lördags åkte vi till norra Halland för att träna med Linda och hennes flatteflickor – vädret var det bästa tänkbara, och det märktes inte minst på alla motorcyklar som hördes på avstånd, och alla människor – svampplockare, hikare och hundägare – som vi träffade på.

Markerna var suveräna för hundträning, och vi tränade först Femma och ett år yngre Alea och därefter Delfi och Milla. Lindas man, Klas, lade hela denna dag på att vara kastare och skytt åt oss – hur lyxigt som helst – och träningen blev verkligen jättebra både för de unga och för de lite äldre tikarna. Jag njöt av att köra Femma, som trots löp gick helt utan något strul med skick och sådant som vi hade att tampas med i våras, men jag njöt alldeles extra av att få köra Delfi ordentligt igen.

Sammantaget en superfin dag i trevligt, harmoniskt sällskap!

Söndagen var vilodag – med långa promenader och svampplockning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s