Hej måndag!

Ännu en sån där fantastisk höstmorgon, och denna måndagsmorgon gick vi av tidsbrist bara ner till närmaste sjö – inte så bara, i och för sig…

Det är alltför sällan jag går dit ner under höst och vinter, det ska bli ändring på det, bestämde jag där och då. Flickorna fick ställa upp som fotomodeller – en av dem tycker det är pest, medan den andra ställer upp mer än gärna… – ut och sätt er längst ut klippan! –Jajjemen, hur vill du ha mig, vilket håll ska jag titta åt? *bjussar på alla möjliga huvudvridningar*

På förmiddagen var vi i Kareby, där vi hade träningsdejt med ett par kurskamrater från spår- och uppletandekursen. Kul att komma iväg till ställen man aldrig varit på förut, och träningen blev superbra! Jag lade ett spår åt Femma inne i en hästhage – det blev ett kortare och mycket mer ”ihoptryckt” spår än jag brukar lägga, med mer vinklar och svängar mellan vattenpölar, stenknallar, och träd – och över en och annan gärdesgård. Väldigt kul med denna omväxling och att se hur väl hon sorterade bland alla dessa dofter!

Uppletande körde vi medan spåren låg till sig, och vi hade vallat av en korridor där hundarna fick hämta två föremål som de aldrig varit i närheten av förut. Femma var först ut och det gick fort och lätt.

Efter att Femma gått sitt spår fick vi dra hemåt för lite lunch innan vi drog vidare norrut, till Kopparhult för gruppträning med goldengruppen. Trippelmarkeringar och dirigeringar stod på schemat och vi fick alla jobba igenom olika svårigheter, men det blev riktigt bra!

Idag blir det välförtjänt och välbehövlig vilodag för Femma – bara promenader för henne, medan Delfi ska få träna lydnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s