Inte så sporrande

Det är Hallux stiffs fel, det är jag rätt säker på. Den tunna, stela skosulan gjorde susen för mina framfötter – där har jag inte alls ont längre. Istället har jag fått hälsporre från *piiiip*. Det har smugit sig på, lite mer i den ena foten än i den andra. Synd att man inte använder högklackat, tänkte jag när det var som värst och jag trippade (nåja) omkring på tå… Det går sådär att gå på tå i kängor eller gummistövlar och ute i svampskogen… och vissa små muskler i framför allt anklar och underben har förskräckt protesterat när de fått jobba som aldrig förr i mina försök att avlasta de ömmaste ytorna under fötterna – för att vila kommer såklart inte på fråga. Däremot har jag då och då använt Voltaren gel som hjälpt lite och tillfälligt. När vi skulle ut på jakten häromdagen unnade jag mig däremot en smärtis, och det var ju otroligt skönt. Det kändes som att fotsulorna för första gången på ett månader fick slappna av lite grann.

Hallux stiff-sulorna har jag självklart tagit ut ur mina skor – om jag behöver dem igen ska jag bara använda dem en kortare period, den saken är klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s