Vacker vinter

Det kom rejält med snö, och igår fick vi verkligen pulsa fram över isen på sjön. Delfi är inte jätteroad av att få isklumpar mellan trampdynorna, något som Femma slipper helt och hållet. Det är verkligen opraktiskt med lång päls!

Det är lite överraskande att Femma, som avskyr att springa över blöta fält eftersom det skvätter upp vatten på magen… inte har något alls emot att springa genom snö i full fart. Igår körde vi ett träningspass i snön (vi har ju hemläxa…) och hon körde på i full fart. Att ta snöiga, rent av isiga dummies och bollar är inte heller något problem. Hon är rolig, den lilla Femman. Och riktigt snygg också, om jag får säga det själv… Hon har härliga färger nu på vintern – många kommenterar hennes mörka öron – och har blivit alldeles lagom musklad nu, i fullvuxen ålder.

Fler bilder från morgonpromenaden:

Roligt på isen.

Och från promenaden på eftermiddagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s