Älskade, vackra snö

Nog för att snön ställde till det en hel del för mig i helgen (se föregående inlägg), men när snön yrde igår morse jublade jag: här skulle skottas! Jag älskar fortfarande snö och jag älskar skottning, jag gör verkligen det. Jag älskar känslan av att ha en kropp som klarar av att skyffla och lyfta.

Ringde sedan och avbokade två tider jag hade samma förmiddag – även om jag har dubbdäck nu, så avstår jag helst att ge mig ut när det dessutom varnas för det.

Sedan var det bara att gå ut och njuta!

Det blev två härliga promenader och ännu en skottning när det hade slutat snöa.

Visst gör sig julpyntet så mycket bättre i snö! Faktum är att jag bara natten innan hade övervägt att strunta i julpyntet inomhus i år, men nu åkte allt fram: alla röda dukar, tomtar, halmbonader osv…

Hundarna hjälpte inte till…

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s