Medan snön smälter

Hoppas alla snöhatare är nöjda nu? Allt det fluffiga, vita, vackra som vi fick njuta av de två första decemberveckorna smälter bort och fälten ligger redan mörka igen – ingen mer snö som lyser upp. Blä!

Jag tröstar mig med att jag alla fall njöt medan snön låg. Pulsade fram på långa rundor – och när Delfi fått nog (jag är fortfarande rädd att överanstränga hennes leder) tog jag med mig Femma ut på en extra runda, exempelvis runt Kroksjön.

Det hände till och med att jag tog en extra runda helt själv, för att jag aldrig fick nog.

Delfi fick sockor att ha på sig när den lösa snön bildade isklumpar under tassarna.

Sedan löste det sig utan sockor när snön blev lite blötare och vi dessutom fick ordentliga spår att gå i.

Men nu är det slut på det roliga; det blir ingen vit jul i år, heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s