Husets bästa sida

Det är sydsidan – så stor som möjligt – och taket! Mitt hus ligger verkligen helt perfekt om man vill spara energi (och det vill man ju), då det ligger i rakt söderläge med stora fönster mot söder – där det snart ska odlas tomater, basilika m.m. igen – och ett stort, svartmålat tak som också suger åt sig värme under vårens allt längre och soliga dagar. De soliga dagarna har vi dessutom varit riktigt bortskämda med den när veckan, helt underbart. Så även om nätterna är kalla och jag gärna tänder upp kaminen när jag går upp tidigt på morgonen, så kommer det snart inte att behövas längre, då solen och taket och fönstren gör sitt under dagtid. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s