Tekoppen

Inte nog med att hon gnäller ut sig på tävling, Femma har även viftat ner min favorit-tekopp från soffbordet så att den gick ur tiden.

Den betydde lite extra för mig, den där tekoppen, eftersom jag dels köpte den på väg upp mot Grossglockner under en mycket efterlängtad sommarsemester i de österrikiska alperna, dels bara några timmar senare fick ett dödsbesked som tagit mig flera år att hantera.

Koppen var i alla fall väl använd: varje dag sedan jag började dricka te istället för kaffe för två år sedan.

Nu var det dags för både koppen och mig att gå vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s