Hör folkets jubel

Den här helgen var det dags för nästa digitala lopp med Upp och hoppa/Sund med hund och appen RaceONE. Det passar mig perfekt att slippa åka långt eller in till stan (Slottsskogen eller liknande) för att springa och trängas med folk… Hu, nej jag springer hellre här under min kork-ek, eller i alla fall på min vanliga runda.

Jag hade ju siktat på att springa 7,5 km den här gången och den distansen hade jag kommit upp i redan för flera veckor sedan, men däremellan har jag haft lite strul med ett knä, men det verkade bara vara en liten överansträngning, troligtvis efter ett trail-pass, som är kortare, men mycket jobbigare för knäna.

Hur som helst anmälde jag mig sent till loppet, men var helt bekväm med att springa 7,5 km. Jag hade sett att vid förra tillfället- i maj – var det bara EN person som sprang 7,5 km, så jag försökte att ragga lite fler deltagare. Än så länge är vi två som har sprungit den sträckan; betydligt fler väljer 5 km, även några som springer på riktigt bra tider. I det här loppet har ingen sprungit en mil (än så länge, med halva söndagen kvar), som ska bli min nästa distans, är det tänkt. Typ nästa år…

Nu sprang Femma och jag i alla fall denna distans, och hamnade på medeltiden 5:51 min/km, vilket jag är riktigt nöjd med (är nöjd med allt under 6 min/km. Och ja, jag fick höra folkets jubel när jag korsade ”mållinjen” – bara det är ju klart värt de 40:- det kostar att delta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s