Summer Camp is over

Löparskolan jag gick kallades så: Summer Camp. Fyra veckor, fyra gemensamma löparpass och däremellan åtta online-pass med bl.a. intervall- och posturalträning. Jag är verkligen glad att jag anmälde mig, det var supertrevligt och jag fick med mig många bra tekniktips – som vi övade på under de gemensamma passen, med tränare som kollade och rättade. Mycket bra!

Jag gillade också att få tillfälle att kolla in de andra löparnas utrustning – jag fick tipset som ledde fram till mina nya trailskor, som jag är supernöjd med. Och lite annat som också står på min villhöver-lista nu…

Sista tillfället körde vi intervaller på tre olika stationer: uppförsbacke, teknik och hastighet. Som vanligt hade vi tur med vädret, vilket passade extra bra den här gången, då vi avslutade hela kursen med att gå – springa, menar jag! – ner och äta glass vid Bohus fästning.

Nu är frågan om jag ska anmäla till höstkursen också. Det finns att antal argument för nej (Betala kurs och bensin för att springa? Behöva passa tid för att springa? Finns annan kurs på lite närmare håll, men är den lika bra? Kommer jag att vilja springa i ur och skur till hösten? Förstör tekniken glädjen i att springa?) och minst lika många för ja (Trevligt! Socialt! Bra att förbättra tekniken. Nyttigt att ”tvingas” springa i alla väder. Bra att göra något icke-hundigt.). Tja, jag har några veckor på mig att fundera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s