Winter was here

Just som man noterat att de första vårlökarna var på väg upp ur jorden och det började kännas som vår… så kom vintern tillbaka. Först med någon decimeter snö, sedan ett par-tre decimeter till och ner till 14 minusgrader på natten.

Först muttrade jag – ”så himla onödigt” – men så påminde jag mig att jag faktiskt gillar snö… och passade på att njuta av dels några ytterligare styrketräningspass med snöskyffeln, dels konditionspass med höga knän under långa pulsarpromenader i snön. Det visade sig vara helt rätt att njuta så länge det gick; en knapp vecka senare regnar snön bort igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s