Inte missa

Själv hade jag dessvärre missat klippet med mellanakten från Super Bowl – om jag inte råkat höra dem prata om det på radion häromdagen. Det hade jag inte velat missa! Jag fullkomligt älskar Coldplay – de står högst på min vill-se-live-lista – och även Beyonce. Bruno Mars är OK, men just den låten som han framför här har jag verkligen älskat från första stund. James Brown anno 2015/2016- det groovar fett 🎶😎

När de under sista låten hyllar andra stora artister som uppträtt under Super Bowl kommer tårarna…

Coldplay – Bruno Mars – Beyonce

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s