Något nytt och något gammalt

Maskrosblomma hade jag redan smakat och avfärdat från min meny, men maskrosknoppar, då? Smörstekta dito med lite vitlök skulle visst vara gott – och i min gräsmatta finns just nu gott om maskrosor och deras knoppar… Så nu har jag provat den där anrättningen – det var väl okej, tänker jag. Inte jättegott, men om man vill äta vad som helst som är naturligt/vegetariskt och dessutom gratis, så visst…

Till maskrosknopparna åt jag pizzasallad, som jag sent omsider kommit på hemligheten bakom, och här kommer den: Hemligheten bakom en riktigt mjuk och fin pizzasallad är att blanda den med saltet och låta den stå och dra en natt i kylskåpet, innan man tillsätter övriga ingredienser. Där har ni det! Eller så var jag den absolut sista som inte redan visste om det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s