Så kan det också vara

I fredags åkte jag iväg på lydnadsträning på ett för oss nytt ställe, med för oss nya människor. Självklart passade jag på att låta Femma kuta till en människa hon aldrig träffat, på ett ställe hon aldrig varit på tidigare, dvs. så som det är på tävling. Det var inga problem, även om momentet inte är klart än. Det var en rätt klafsig appellplan denna dag, så det var viktigt att min lilla prinsessa fick göra fartiga, roliga övningar, och så blev det också. Både Femma och jag skitade ner oss ordentligt, bara nyttigt…

(På förmiddagen hade vi tränat på långa framförgåenden, och här ser man hur Femma undviker minsta lilla vattenpöl… 😅)

Det var ett riktigt trevligt gäng att träna med och jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och åka iväg på fler sådana träningstillfällen. När det är så fin stämning ger det verkligen en riktig boost.

Även igår var vi iväg på ett helt nytt ställe, men med retrievermänniskor jag träffat förut i olika träningssammanhang. Vi hade bjudits in till organiserad walkup-träning, och mina högt ställda förväntningar infriades med råge. Det var hög klass på upplägget och väldigt trevlig och stöttande stämning bland deltagarna. Just sådär att man känner att folk på linjen blir glada när det går bra, oavsett vilken hund det är… För utmaningar fick vi, allihop. Det blev en kanondag med hundträning när den är som bäst, och massor med träningsinspiration fick jag med mig hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s