Vågar hoppas

Igår morse grät jag en skvätt; jag kände verkligen att jag orkar inte fyra år till med den pajasen i rollen som världens mäktigaste man. En president som inte har någon heder, som söndrar och härskar, som inte ens tycker att alla röster ska räknas!!?? För att säga det som en redig göteborgare: E han helt jävla go i huvet, eller??

Så var känslan igår förmiddag – sedan var vi ute några timmar och tränade… Det är verkligen en underbar hobby man har, som får en att glömma presidentval och pandemier och andra eventuella sorger och bekymmer… och som dessutom är så Corona-säker som något kan bli

M kom med sina två hundar och vi tränade på ”mina” ängar denna gång. Det blev mycket markeringar – eftersom vi båda vill passa på att träna det när vi väl får hjälp av en kastare – och lite linjer. Det extra roliga idag var att våra båda äldre hundar fick köra ett ordentligt pass också. Delfi var mycket het – följsamheten vid fötterna var heeelt bedrövlig… – men attans vad bra hon gick annars! Hon fixar terrängväxlingar, störningar, tighta vinklar, stopp, tecken. Nu var ju inte de utlagda punkterna helt ”blinda” för henne, eftersom vi har använt dem tidigare, men hon är i bra form, och det hade varit kul att få köra henne på gruppträning i höst, men det satte ju anaplasman stopp för. Nå, huvudsaken är att hon är frisk nu, och så himla rolig att träna med!

Femma skötte sig också bra, men trivdes inte med det kalla regnet och blåsten som kom över oss just när vi var ute och tränade. Även vi förare var rejält frusna när vi avslutade träningen – mina fingrar var så frusna att jag knappt ens kunde knäppa av mig dummyvästen…

När jag slog mig ner med middagen var det knappt jag vågade slå på tv:n, men tack och lov hade räkningen av poströster – de som ”vissa” självklart inte ville ta med i beräkningen – gjort att prognoserna vänt åt andra hållet. Det visar att någon i alla fall visste vad han talade om när han betonade att vi behöver ha tålamod och invänta rösträkningens resultat. Jag vågar hoppas igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s