A perfect day

Det enda smolket i bägaren var möjligen vädret – annars var dagens organiserade walkup-träning absolut perfekt. Femma fick roliga utmaningar och jag fick träffa hundar – väldigt duktiga och lite äldre dito – som påminner om Femma vad gäller temperament m.m. Och (även!!) jag fick så mycket bra, Femma-anpassade tips och råd – och pepp! Väldigt, väldigt värdefullt. Det var helt andra deltagare än vid förra tillfället, men minst lika trevlig stämning som sist. Jag tänker än en gång på det där med hur viktigt det är att känslan är rätt och att man tränar i rätt sammanhang. Allt har betydelse.

Så kommer man hem, fixar middag och sätter på tv:n – och då har Joe Biden tagit hem presidentvalet. RÄTT man – och kvinna – vann. Demokrati, sans, vetenskap och sanning segrade och jag drar en lättnadens suck.

Som vanligt ser jag Idol dagen efter att det sändes, och (går)dagens bästa blinkning var den här: I det här programmet räknar vi alla röster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s