Allt vi har gemensamt

När hundarna skulle rasta sig på ängen i morse såg jag flera par lys-ögon därute, men jag har märkt att både lys-ögonen och jag blivit allt djärvare allteftersom hundarna visar dem allt mindre intresse. Man ser att hundarna lyfter nosen och känner in vittringen, men de fortsätter med sin business – frukosten väntar!

Igår var Femma på privat träning hos en för oss ny tränare -spännande och mycket givande! Femma fick varierande, roliga och precis lagom utmanande uppgifter som hon fick anstränga sig för att klara och därmed växte av. Jag fick tips och ”hemläxa” med mig hem – och kände mig oerhört pepp efter den här träningen.

Eftersom vi ändå var ”i stan” åkte vi till Delsjölmrådet och gick en ordentlig runda. Jag har aldrig gått runt Delsjöarna förut, så vi tog båda två på en gång… En go runda med många goa platser… Och mina lantishundar fick gå långa sträckor vid sidan när vi fick möten med motionärer och hundar.

På vägen hem hämtade jag en bok som ska bli intressant, rykande aktuell – även för mig personligen… Sanna Torén var DN:s utrikeskorrespondent i USA 2013-2017, boken kom ut i maj 2020.

Från förordet: Detta är inte en bok om Donald Trump, det är inte ett försök att förklara allt.

Det är en bok om några amerikaner jag lärt känna, om mig själv och om ett USA i kris, ett land jag oroar mig för, ofta längtar till och kommit att tycka mycket om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s