Det bästa med julen

Det bästa med julen 2020 var i alla fall vädret!

Och träningen! Efter långpromenaden runt Kroksjön var jag (eller kände mig…) duktig och gick ut och preppade ett upplägg på ett av fälten. Sedan hämtade jag Delfi, körde henne i lugn och ro (nåja) och bytte sedan hund och körde Femma – hennes pass gick ganska fort eftersom jag inte behöver joxa med fotposition på samma sätt som med Delfi. Men själva apporteringarna – dirigeringarna – blev kanon för båda. Och inte heller idag ville man gå in…

Istället för ett träningspass till – före Kalle Anka… – gick vi ner till vår närmaste sjö. Ljuset var så läckert att det fick bli en bild på det finaste jag har.

Ribben blev inte jättebra. God, absolut, men svålen blev inte knaprig som den ska. Jag har ju konstaterat det förut: man ska inte följa de där recepten, då går det galet. Men jag får en ny chans hos pappa idag, och då ska jag göra som vanligt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s