Nya vanor

Femma har tydligen bestämt sig för att prova något nytt – nämligen att inte ligga precis intill/framför/på mina ben i soffan utan att ligga helt själv. Samtidigt ligger Delfi allt oftare nära mig, men oftast vid sidan om mig. Femmas sätt att ligga intill mina ben har nästan varit lite störande, särskilt när jag velat resa mig från soffan, och jag nästan har fått be fröken Femma om lov, eller jag har i alla fall fått väcka henne och/eller knö bort henne från mina ben. Nu på sistone har jag tyckt att hon varit lite lättare att väcka och flytta, men tydligen tycker hon själv att då kan det kvitta – bättre att sova i ett eget hörn av soffan…

Själv har jag ändrat på lite vanor också – dels handlar det om ekonomi och hälsa, men framför allt om att använda tiden till sådant som verkligen ger något.

Det gäller sociala medier, böcker och bloggar, tv, poddar, kurser och träning. Välj och välj bort.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s