Jens i Kanada

För den som liksom jag älskar att följa Jens Kvernmos äventyr i vildmarken, så får man inte missa den senaste serien, som hittills bara (vad jag hittat, i alla fall) finns tillgänglig via NRK på nätet, och tyvärr kan man inte strömma det sista (om man inte räknar det allra sista bonusavsnittet) avsnittet om man inte bor i Norge. Men inte illa ändå! Och så småningom hoppas jag kunna se hela serien på svensk tv. Men än så länge är det alltså norsk tv som gäller.

I den föregående serien, Jens i vildmarken, sätter Jens ord på även min livsstil (även om jag är lååångt ifrån att vara någon äventyrare!), och eftersom många har svårt att förstå den, så lånar jag den rakt av:

Jag tror att det är själva friheten som är min livsnerv. Att jag inte måste vara på en bestämd plats, en bestämd dag, en bestämd tid – och göra en bestämd sak. Det är så de flesta lever. Och det är inget för mig, alltså. Det här är banne mig livet.

Jag är inte heller någon flitig instagram-användare, men upptäckte nu att Jens har ett konto där, #jenskvernmo – jag skummade bara lite snabbt, och helt klart finns där mycket vackra vildmarksbilder.

När jag googlade fram bilden ovan såg jag att Jens alldeles i dagarna har kommit ut med en bok också, än så länge endast på norska: Jakten på et vilt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s