Bibliotekets skatter

Det är bara tre-fyra år sedan jag började utnyttja biblioteket ordentligt. Kommunens största bibliotek, Ale bibliotek i Nödinge, är det jag går till, och även om jag annars ogillar omvägar i min vardag så gör jag mig gärna den lilla omvägen till biblioteket för att lämna eller hämta en bok. Då kan jag även kasta ett öga på böckerna de ställt upp längs entrén, eller böckerna som nyligen köpts in… En och annan bok har fått följa med hem, som jag aldrig hade kommit på att leta efter, om det inte var för dessa bokutställningar.

Som den jag läser nu, Historien om New York. Den hamnar mitt i prick för mitt intresseområde, men jag hade aldrig tänkt på att leta efter den. Men den är riktigt, riktigt bra, och nu ”måste” jag läsa ut den innan jag ”får” läsa mina nya hundböcker… Värre kan man ha det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s