Helg med drama

Igår var det lite extra vackert på morgonen och förmiddagen, och jag såg givetvis till att ta min favoritrunda runt Kroksjön medan träden ännu var klädda i frost.

Tyvärr upptäckte jag då också att två vägbommar – som är stängda såhär års – hade förstörts under den gångna natten, så jag fick kontakta sportfiskeföreningen om det, och de kom och åtgärdade i alla fall den första bommen på direkten.

När jag skulle gå samma runda dagen innan fick jag avbryta innan Kroksjön och gå hemåt istället… Larmenheten (som pappas säkerhetslarm är kopplat till) ringde mig och berättade att pappa larmat dem om en vattenläcka – som givetvis inte faller på dem, så jag är tacksam att de ringde mig. Jag fick tag i min bror, som fick i uppgift att ringa efter rörmokare, medan jag gick hem och sedan kastade mig iväg hem till pappa (45 minuters bilresa) för att stänga av huvudkranen. Någon halvtimme efter att jag kommit dit kom rörkillen och fixade problemet snabbt och lätt. Tack och lov för professionella och tillgängliga hantverkare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s