Snö och släta bullar

Vi som älskar snö fick vårt lystmäte igår – här i Kollanda snöade det non stop precis hela dagen, vilket var riktigt mysigt. (Att det snart ska bli mildväder förtränger jag så länge…) Jag skottade 10 cm på morgonen, minst lika mycket till vid lunchtid och ca 5 cm innan solen gick ner. Bästa motionen/styrketräningen jag vet! Jag noterade hur mycket starkare jag är i ryggen i dessa dagar, och är övertygad om att det är frånvaron av alla stillasittande timmar framför datorn. Trots att jag gick med hundarna och tidvis motionerade med simning utöver det, så räckte det aldrig för att kompensera för alla timmar med stillasittande och stirrandet på skärmen.

Nu svingar jag den lilla snöskyffeln full med snö (och lyfter även den stora skyffeln halvfull med snö) för att fylla på snödrivorna uppifrån/bakifrån. Det var inte möjligt första året som husägare. Jag känner mig stark!

Jag kände mig också väldigt godissugen, så det fick bli ett litet bullbak. Släta bullar är något av det godaste jag vet, och det blev 30 små godingar av en sats.

Hundarna fick några busmarkeringar i snön i skymningen – de fick riktigt dyka ner i snön för att fiska upp dummyn.

Undrar om vi kan gå ut och träna lite linjer i morgon… Men framför allt ska vi till mattefar och fira hans födelsedag. Och skotta hans garageuppfart innan snön smälter bort 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s