En bild

En eftermiddag i april 2012. Jag kör rakt genom Luxemburg stad, på väg hem efter att ha hämtat Saga hos veterinären. Hon har tidigare konstaterats ha cancer och har nu fått juvren bortopererade. Det är med blandade känslor jag kör hemåt i stadstrafiken; oro, men också en otrolig lättnad över att operationen gått bra och över att få hem min hund.

Det går inte snabbt genom eftermiddagstrafiken, och samtidigt blixtrar och dundrar det över oss, regnet vräker ner över bilen. De där intensiva åskvädren kan jag sakna. Åskvädren där hela himlen svartnar, blixtarna lyser upp hela himlen och åskknallarna får fönstren att skallra.

När vi kommer hem till vår gata i Howald har det precis slutat regna och jag kan ta ut Saga till närmaste gräsmatta. Det är när vi vänder hemåt igen som solen riktigt bryter igenom, samtidigt som åskvädret ses försvinna bort över taken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s