Lite lagom strukturerat

Det behövdes några försök med olika skrivböcker och ambitionsnivåer… Men till slut verkar jag ha hittat ett upplägg som blir lite lagom strukturerat för mig. Jag beställde två 5-årsdagböcker – en för Femma och en för Delfi – och nu har jag faktiskt skrivit i dem så gott som dagligen sedan i början av oktober 2020.

Det blir bara högst några få rader per dag och bok; inga romaner behöver skrivas, och fortfarande är det ytterst sällan jag går tillbaka och läser vad jag skrivit… Men det känns rätt bra att sammanfatta dagens träning – eller andra aktiviteter – i slutet av dagen. Och från och med oktober i år kommer jag att varje dag kunna jämföra med vad vi tränade för precis ett år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s