Firar 20 år och en månad

I juni 2001 spenderade jag två veckor på Rhodos, mestadels på en vacker liten sandstrand. Det var min sista rena solsemester, i alla fall utan hund. Några dagar senare, den 1 juli, åkte jag till Ossendrecht i Nederländerna och hämtade min första allra egna valp, Ella (Quiet Woods Riverdance Ella).

Ett nytt fint äventyr började, och även om Ella inte finns bland oss längre, så är hon för alltid min första. Och nu har jag fått lov att vara hundägare i 20 år – trots hundallergi! Verkligen värt att fira!

Och idag har Delfi varit utan rimadyl i en månad – hon går med på våra längsta promenader och får då och då vara med på jaktträning och även hämta en och annan apport, inklusive markeringar. Hurra!

(Tar samtidigt i trä, självklart…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s