Försöka duger

Igår kväll somnade jag ovanligt tidigt. I soffan. Jag betade av ett avsnitt av den utomordentligt välgjorda brittiska krim-serien River (från 2015) med Stellan Skarsgård och Nicola Walker. Två av mina absoluta favoritskådisar i en skön krimare nästan helt utan blod och våld, precis i min smak. Men är man trött, så är man.

Jag hade för ovanlighetens skull flyttat mig till ett hörn av soffan där jag aldrig sitter annars, bara för att jag plötsligt fick nog av att ha Femma liggandes intill/på mina ben så att jag inte fick fritt utrymme att sträcka ut dem som jag ville. Mycket ovanligt, som sagt, att jag inte gillar läget – antagligen var benen extra trötta efter långpromenaden runt Kroksjön, pulsandes i nysnön som föll under förmiddagen. Men så skönt då att hitta ett ledigt hörn av soffan att flytta till.

Sedan somnade jag. Och när jag vaknade låg Femma och sov sött – liggandes ovanpå mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s